Aanbod-Jeugd tm 12

Tennislessen Jeugd t/m 12 jaar.

De tennislessen voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar zijn gebaseerd op het Tenniskids programma van de Nederlandse Tennisbond. De kinderen leren spelenderwijs de tennisvaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan hun leeftijd en niveau. Hierdoor leren ze de juiste techniek en beleven ze succes en plezier. Tenniskids gebruikt vier kleuren die de vooruitgang van de kinderen in tennis in kaart brengen: blauw, rood, oranje en groen. Deze kleuren hangen samen met de leeftijd en de mogelijkheden van de kinderen. De gedachte hierachter is dat het kind zoveel mogelijk leert tennissen in de situatie die bij het kind past.

Het lespakket

  • Keuze uit 1 of 2 keer per week 60 minuten trainen. We streven er hierbij naar om in homogene groepen (6 tot 10 spelers) in te delen, zodat het niveau omhoog gaat. In overleg is extra trainen ook mogelijk.
  • Deelname aan de rode, oranje en groene competitie. Ons doel is om kinderen zo snel mogelijk in de competitie in te laten stromen. Dit wordt aangeraden om ze nog meer aan de vereniging te binden.
  • Deelname aan de jeugdclubkampioenschappen.
  • Extra events: o.a. het koek- en zopie toernooi, het lentetoernooi en het mini- en maxi toernooi.
  • Onbeperkt spelen op de tennis- en padelbanen.
  • Ouders die niet lid zijn, mogen samen met hun kind gebruik maken van de tennisbanen.
  • Als je tennisles volgt, moet je ook lid worden van de Tennisvereniging.

Lees voor meer aanvullende informatie het algemeen lesreglement van Tennisschool van der Laan.

 

Schrijf je in

Lijkt het je leuk om mee te trainen met de jeugd t/m 12 jaar? Schrijf je dan vandaag nog in via het online inschrijfformulier op de website.

06 10208066

© 2023 Tennisschool van der Laan