AANBOD

Vanaf maandag 2 oktober 2017 starten de winterlessen.
De tennislessen worden gegeven op de buiten tennisbanen van TV Joure.
De lessen en trainingen worden georganiseerd door Tennisschool Van der Laan en vallen onder de verantwoording van de Tennisschool. Materiaal (rackets en ballen) is aanwezig.
Als u les wilt volgen bij de Tennisschool, dient u ook lid te worden bij TV Joure. U kunt zich hiervoor aanmelden via de site van TV Joure: www.tvjoure.nl.

Hieronder een overzicht van het aanbod van de Tennisschool:

Jeugd
De lessen voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar zijn gebaseerd op het Tenniskids programma van de
Nederlandse Tennisbond. De kinderen leren spelenderwijs de tennisvaardigheden waarbij het veld, de bal en het racket worden aangepast aan hun leeftijd en niveau. Hierdoor leren ze de juiste
techniek en beleven ze succes en plezier.
Tenniskids gebruikt drie kleuren die de vooruitgang van de kinderen in tennis in kaart brengen:
rood, oranje en groen. Deze kleuren hangen samen met de leeftijd en de mogelijkheden van de kinderen. De indeling qua kleur bepaalt de trainer. De gedachte hierachter is dat het kind zoveel mogelijk leert tennissen in de situatie die bij het kind past.
Zie voor meer informatie: http://tenniskids.nl/over-tenniskids/wat-is-tenniskids/.

Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er een NIEUW standaard tenniskidspakket.
Dit lespakket houdt in:

  • Twee keer per week trainen. We streven er hierbij naar om in homogene groepen (6 tot 9 spelers) in te delen, zodat het niveau omhoog gaat.
  • Gratis deelname aan de worldtour (competitie voor fase rood en oranje) en de groene competitie. Ons doel is om kinderen zo snel mogelijk in de competitie in te laten stromen. Dit wordt aangeraden om ze nog meer aan de vereniging te binden.
  • Gratis deelname aan de jeugdclubkampioenschappen.
  • Extra events: o.a. clubkampioenschappen fase rood, lestoernooi, filmmiddag, bowlen etc. Voor activiteiten buiten de vereniging wordt een kleine eigen bijdrage gevraagd (bv. bowlen, zwemmen, midgetgolven) en evt. voor versnaperingen.
  • Verenigingslidmaatschap is nodig.
  • Voor fase rood-oranje-groen mogen ouders die niet lid zijn met hun kind gratis tennissen.

De kosten van dit pakket zijn: 34 lessen voor 200 euro. (hierbij inbegrepen 10 euro subsidie van de Vereniging en 48 euro subsidie van de Tennisschool).
Eén keer per week trainen is mogelijk, de kosten hiervan zijn 129 euro (17 lessen).

Zie voor meer informatie: VOOR MEER INFO KLIK HIER

Tennispakket jeugd vanaf 12 t/m 17 jaar: 

  • Twee keer per week trainen. We streven er hierbij naar om in homogene groepen (6 tot 9 spelers) in te delen, zodat het niveau omhoog gaat.
  • Gratis deelname aan de jeugdclubkampioenschappen.
  • Aantal events: lestoernooi, uitwisselingstoernooi, toernooi advies, filmmiddag, bowlen. (er wordt alleen een kleine eigen bijdrage gevraagd bij activiteiten die buiten de vereniging plaatsvinden, zoals bowlen en evt. voor versnaperingen)

De kosten van dit pakket zijn: 34 lessen voor 212,50 euro. (hierbij inbegrepen 7,50 euro subsidie van de Vereniging en 40 euro subsidie van de Tennisschool).
Eén keer per week trainen is ook mogelijk. De kosten hiervan zijn 130 euro (17 lessen).

We willen een zo aantrekkelijk mogelijk pakket neerzetten om kinderen te binden aan de club, tennis verslavend leuk te maken en om kinderen op een zo hoog mogelijk niveau te laten spelen met de mogelijkheid om eventueel door te stromen naar het selectietennis.

Senioren (vanaf 18 jaar): 17 lessen voor 150 euro.

Er is korting op extra training(en) in de week.

Voor volwassen worden een aantal extra toernooien georganiseerd, waaronder het lesserstoernooi en het mini & maxi toernooi.
En natuurlijk kan iedereen meedoen met de clubkampioenschappen en andere toernooien die door de Vereniging georganiseerd worden.

In overleg met de Tennisschool kunnen gemiste reguliere lessen ingehaald worden.

Maak Kennis met Tennis

Om kennis te maken met tennis is er voor de junioren en senioren de mogelijkheid om een “maak kennis met tennis” cursus te volgen. Dit is helemaal vrijblijvend zonder lid te hoeven worden van de vereniging. Zo kun je snuffelen aan tennis en de sfeer proeven.
De kosten  hiervan zijn:
-voor junioren 8 lessen voor 40 euro.
-voor senioren 6 lessen voor 40 euro.

Ook kunt u bij de Tennisschool terecht voor:

– priveles.
– competitietraining.
– tennisclinics.
– een originele invulling van uw kinderfeestje of bedrijfsfeest.

Informeer hiervoor bij de Tennisschool naar de mogelijkheden.

Lestijden Tennisschool Van der Laan

Maandag 09.00 – 22.00 uur
Dinsdag 09.00 – 22.00 uur
Woensdag 09.00 – 22.00 uur
Donderdag 09.00 – 22.00 uur
Vrijdag 09.00 – 22.00 uur
Lesduur: 60 minuten